Το CluBe και οι εταίροι του έργου Rosewood 4.0 στέκονται δίπλα στους πολίτες της Ουκρανίας

Το CluBe και οι εταίροι του έργου Rosewood 4.0 στέκονται δίπλα στους πολίτες της Ουκρανίας

Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει η Ουκρανία και που όλοι είμαστε συγκλονισμένοι με τα γεγονότα, οφείλουμε τουλάχιστον να βρίσκουμε και να μεταδίδουμε τρόπους που μπορούμε να τους παρέχουμε βοήθεια, υποστήριξη και συμπόνοια.

Στο πλαίσιο αυτό, μέσω του Ευρωπαϊκού μας έργου H2020 Rosewood 4.0, παρακολουθούμε τις εξελίξεις μαζί με τους Ουκρανούς εταίρους μας από τον οργανισμό FORZA – Agency for Sustainable Development of the Carpathian Region, οι οποίοι αυτήν την περίοδο εκτελούν ανθρωπιστικό και βοηθητικό έργο στην περιοχή της Ζακαρπατίας (Zakarpattia Region) για τους εκτοπισμένους στη χώρα που βρίσκονται τώρα στα δυτικά σύνορα της Ουκρανίας.

Οι εταίροι του έργου Rosewood 4.0, σας ενθαρρύνουν να υποστηρίξετε τοπικούς οργανισμούς που πραγματοποιούν ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία. Εάν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε και να υποστηρίξετε τους αμάχους που φεύγουν από τον πόλεμο, μπορείτε να κάνετε μια δωρεά στους συνεργάτες μας από τον οργανισμό FORZA.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:

https://rosewood-network.eu/rosewood4-0-in-solidarity-with-the-people-of-ukraine/

Η FORZA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με χρόνια εμπειρίας στην τοπική ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, με επίκεντρο τη δασική εκπαίδευση και τη βελτιωμένη διαχείριση των δασών.

Στοχεύει στην αειφόρο ανάπτυξη, δίνοντας βάση στην εξέλιξη των ικανοτήτων όλων των εμπλεκόμενων στην αλυσίδα αξίας των δασών παρέχοντας δια βίου μάθηση και ανταλλαγή γνώσεων σε επαγγελματίες των δασών, αλλά και στη βιομηχανία που βασίζεται στα δάση γύρω από θέματα της φύσης, πολύ-λειτουργικής διαχείρισης δασών, κλιματικής αλλαγής και βιομάζας για ενέργεια.

Ως οργανισμός, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την αύξηση της ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού σχετικά με τα δάση και τον ρόλο τους στην κοινωνία και προωθούν ενεργά την εκπαίδευση σχετικά με τα δάση και το περιβάλλον στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας την «παιδαγωγική των δασών». Η ομάδα αποτελείται από ειδικούς στη δασοκομία, την άγρια ​​φύση, τα κοινοτικά ζητήματα και την οικονομία.