Απόφαση Απευθείας Ανάθεσης του έργου BECircular για λογιστική υποστήριξη

Απόφαση Απευθείας Ανάθεσης του έργου BECircular για λογιστική υποστήριξη

Το Cluster Βιοοικονομίας & Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE), στο πλαίσιο των αναγκών και της υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου έργου «BOOSTING EMPLOYMENT THROUGH ENTREPRENEURSHIP IN CIRCULAR ECONOMY» με ακρωνύμιο BECircular του Προγράμματος  Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg – IPA CBC “Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020” , αποφασίζει την απευθείας ανάθεση, του έργου «Λογιστική υποστήριξη», προϋπολογισμού 2.232,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, για το έργο «BOOSTING EMPLOYMENT THROUGH ENTREPRENEURSHIP IN CIRCULAR ECONOMY» με ακρωνύμιο BECircular του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg – IPA CBC “Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020”, στην ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΛΙΟΥ, του Δημητρίου, Λογίστρια, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ακράγαντα 5, Τ.Κ. 50100 Κοζάνη, ΑΦΜ 028929982, ΔΟΥ Κοζάνης.

Συγκεκριμένα η δράση αφορά στα εξής:

  • Γενική λογιστική παρακολούθηση του έργου BECircular.
  • Κατάθεση στο σύστημα TAXIS των δηλώσεων παρακρατούμενων φόρων καθώς και έκδοση ταυτοτήτων πληρωμής για την εξόφλησή τους που αφορούν το έργο BECircular.
  • Λογιστικός και φορολογικός έλεγχος του έργου BECircular που αφορά στους υπό κατάθεση στο σύστημα TAXIS φόρους.

 

Η διάρκεια του έργου ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης και έως το τέλος του έργου.

Η αμοιβή για το έργο του Αναδόχου ανέρχεται στο ποσό των 2.232,00€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, και των νόμιμων φόρων και κρατήσεων, συμμετέχοντας στο παραδοτέο D1.4, με αντικείμενο «Accounting Services».

Αποφαση ανάθεσης ΛΟΓΙΣΤΙΚΉΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ