Συνάντηση στο UCL: Ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Έργου NOMAD

Συνάντηση στο UCL: Ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Έργου NOMAD

Η περασμένη εβδομάδα ήταν συναρπαστική και παραγωγική για την ομάδα του έργου NOMAD, καθώς πραγματοποιήθηκε μια διήμερη συνάντηση του έργου στο Λονδίνο στις 24 και 25 Απριλίου, με οικοδεσπότη τον συνεργάτη του έργου μας University College London (UCL). Καθώς το έργο φθάνει στο τέλος του, αφιερώσαμε τον περισσότερο χρόνο  στην οριστικοποίηση των σχεδίων και στην ανταλλαγή τελικών σκέψεων και ιδεών για να διασφαλίσουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου. Συζητήσαμε εκκρεμή ζητήματα και σχεδιάσαμε προσεκτικά τους υπόλοιπους μήνες του έργου για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι στόχοι του έργου επιτεύχθηκαν. Επιπλέον, είχαμε την τιμή να μας επισκεφθούν εταίροι του έργου από την Κίνα  και να μας παρουσιάσουν το κομμάτι του NOMAD που έχουν αναλάβει.

 

Στις 26 Απριλίου, είχαμε επίσης την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Trailer 1, το οποίο είναι ακόμα υπό κατασκευή στο εργαστήριο του συνεργάτη μας LEAP Micro AD, το οποίο βρίσκεται στο Chelworth. Αυτή η επίσκεψη μας επέτρεψε να δούμε την πρόοδο από πρώτο χέρι και να μάθουμε περισσότερα για τις προκλήσεις και τις επιτυχίες που αναδύθηκαν κατά τη διάρκεια και εξέλιξη της όλης διαδικασίας.

 

Το τελευταίο συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο UCL στις 27 Απριλίου, όπου συμμετείχαν 43 άτομα από 6 διαφορετικές χώρες. Το συνέδριο ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία, ώστε να παρουσιαστούν  τα αποτελέσματα του έργου και να επιβραβευτεί η σκληρή δουλειά όλων όσων συμμετείχαν στο NOMAD αυτά τα χρόνια .  Στο συνέδριο φιλοξενήθηκαν σπουδαίοι ομιλητές από τον ακαδημαϊκό χώρο όπως επίσης και από εταιρείες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσει το ευρύτερο κοινό τα αποτελέσματα του έργου. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους μοιράστηκαν τις γνώσεις τους μαζί μας και συνέβαλαν, ώστε να ολοκληρωθεί το συνέδριο με επιτυχία.