Ανοιχτή πρόσκληση στους σεφ της περιοχής για να καταθέσουν τις συνταγές τους, με θέμα «zero-waste recipes».

Ανοιχτή πρόσκληση στους σεφ της περιοχής για να καταθέσουν τις συνταγές τους, με θέμα «zero-waste recipes».

Γνωρίζατε ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες πετούν 200kg βιοαποβλήτων ετησίως;
Η στρατηγική της ΕΕ για τη βιοοικονομία οραματίζεται τις πόλεις να γίνονται σημαντικοί κυκλικοί κόμβοι βιοοικονομίας, όπου τα βιοαπόβλητα αποτελούν τροφή για ασφαλή και βιώσιμα προϊόντα με βάση τα βιο-προϊόντα.
Σε αυτό το πλαίσιο, που είναι το πεδίο ενδιαφέροντος του Ευρωπαϊκού Έργου HOOP, το CluBE επιθυμεί να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους σεφ της περιοχής για να καταθέσουν τις συνταγές τους, με θέμα «zero-waste recipes».
Αυτή η δράση έχει ως τελικό στόχο της έκδοση ενός βιβλίου συνταγών με μηδενικά απόβλητα.
Δεν πετάμε τίποτα! Ας βρούμε όλοι μαζί τρόπους για να μειώσουμε την σπατάλη τροφίμων, να ελαχιστοποιήσουμε τα ποσοστά ρύπανσης από αυτά και να εξοικονομήσουμε χρήματα!
Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας, έως την Δευτέρα 12.06.2023.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:
Χριστίνα Μπλαχάβα

Τηλ. Επικ.: 2461056627
[email protected]